Balaklı Yüzüncü Yıl İlkokulu
BALAKLI MAH. BALAKLI KÜME EVLERİ NO 69A MURADİYE / VAN
5319059169

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Tam Öğretim

8.30-14.10

Merkezi Sistem Kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

KALORİFERLİ

Uydu İnternet (VSAT)

İl Merkezin 80km ilçeye 4 km uzaklıktadır.

balaklı mezrası muradiye van